Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για Βασιλόπουλο

Η Ένωση δεν άφησε αναπάντητες τις... καταγγελίες του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και την εμπλοκή του θέματος του γηπέδου σε αυτές.


Δεν άφησε... αναπάντητη η ΑΕΚ την τοποθέτηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, μέσω της οποίας επιχείρησε να συνδέσει το θέμα του γηπέδου της ομάδας με ένα περιστατικό που υποστηρίζει ότι συνέβη έξω από την Ευελπίδων. Η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί τον Άρη Βασιλόπουλο ότι προσπαθεί να χτίσει πολιτική καριέρα μέσω της υπόθεσης της «Αγιά Σοφιάς» και τονίζει ότι δεν θα του κάνει το χατίρι να βοηθήσει στο να ανέβουν οι τόνοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό! Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του Ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας.

Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι. Άλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας!»

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου