Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Καταθέτει τα τελικά σχέδια στο ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ολοκληρώνονται οι τελικές αλλαγές για την «Αγιά Σοφιά».
Κινήσεις για τα επόμενα βήματα.


Συνεχείς επαφές έχουν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» και της μελετητικής ομάδας της «Αγιά Σοφιάς», στην προσπάθεια να ολοκληρώσουν άμεσα τις αλλαγές που ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α. στο σχέδιο. Στόχος τους είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο τελικός φάκελος του γηπέδου να υποβληθεί στο συμβούλιο και πλέον να απομένει μόνο ο ορισμός της επόμενης συνεδρίασης για την έγκριση που θα ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση της άδειας.

Βλέποντας στην ΑΕΚ ότι δεν αργεί πια η μέρα που θα έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη άδεια οικοδομής του γηπέδου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει πια να κάνουν κινήσεις που σχετίζονται με την προετοιμασία του επόμενου σταδίου, δηλαδή αυτού της μετάβασης του πρότζεκτ στην φάση της υλοποίησης.

Παράλληλα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Περιφέρεια Αττικής και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ τους σχετικά με το πρότζεκτ της υπογειοποίησης και της υψομετρικής μελέτης. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το επόμενο διάστημα αναμένεται καθοριστικό για το έργο που αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της ΑΕΚ.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου