Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Δεν «κονταίνει» το γήπεδο, αλλά οι πυλώνες του

Σημερινό δημοσίευμα του Τύπου αναφέρει ότι το ΚΕ.ΣΑ ζήτησε να κοντύνει η «Αγιά Σοφιά», με την επίσημη ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει τα πράγματα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι θα κάνει ότι της έχει ζητηθεί για να πάρει την τελική έγκριση.


Το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ζήτησε από την ΑΕΚ κάποιες μικρές τροποποιήσεις στη μελέτη για να μπορέσει την εγκρίνει, με τη «Livesport» να αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της ότι χρειάζεται να κοντύνει το γήπεδο κατά 40 πόντους.

Για την ακρίβεια, αυτό που έχει ζητηθεί να μειωθεί είναι το ύψος των πυλώνων και να τροποποιηθεί λίγο το σχήμα τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κοντύνει το γήπεδο κατά 40 εκατοστά. Άλλωστε, το ύψος του γηπέδου υπολογίζεται από το στέγαστρο και όχι από το μήκος των πυλώνων.

Η επίσημη ΑΕΚ πάντως, αυτό που λέει είναι ότι: «Οπως δεσμευθήκαμε από την πρώτη στιγμή θα υλοποιήσουμε όλα όσα μας ζητήθηκαν από το ΚΕΣΑ χωρίς εμείς για λόγους σεβασμού προς την επιτροπή να μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω ή να επιβεβαιώσουμε το παραμικρό για αυτές τις αλλαγές παρά μόνο να σεβαστούμε τις υποδείξεις που μας έχουν γίνει από την επιτροπή για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για την τελική έγκριση».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου