Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ικανοποίηση στο ΚΕ.Σ.Α, ζήτησε μόνο ένα στοιχείο από την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Ένωσης για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρόντων των Ανδριόπουλου και Κυρατσου.
Μόνο ένα στοιχείο παραπάνω ζήτησε η επιτροπή.Από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής πέρασε σήμερα το μεσημέρι η ΑΕΚ για να ξεκινήσει η εξέταση του φακέλου της «Αγιά Σοφιάς». Το παρών έδωσε οι Ανδριόπουλος και Κυρατσούς, η οποίοι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οι δύο άνδρες πήγαν απόλυτα προετοιμασμένοι και άκουσαν ότι οι ερωτήσεις της επιτροπής απαντήθηκαν πληρέστατα, με το μοναδικό στοιχείο που ζητήθηκε να είναι το ακριβές υλικό που περιβάλλει το γήπεδο.

Οι άνθρωποι της επιτροπής ζήτησαν να τους προσκομιστεί ενα δείγμα (αύριο ή μεθαύριο), κάτι που θα γίνει άμεσα και από εκεί και πέρα αναμένεται η νέα συνάντηση, στην οποία θα γίνει εκ νέου συζήτηση και θα φανεί αν θα προκύψει νέο ζητούμενο.  

Ουσιαστικά η δεύτερη συνάντηση θα είναι ΜΟΝΟ για να προσκομιστεί το υλικό της πλαγιομετωπικής κάλυψης. Δεν θα καλυφθεί κάποια παρατήρηση, είναι απλός μια διευκρίνιση γιατί από την τρισδιάστατη απεικόνιση δεν φαίνεται το υλικό.

Αυτό που ουσιαστικά περιμένει η ΑΕΚ είναι τι θα προκύψει από τη μεταξύ τους συζήτηση, αν έχουν και ποιες παρατηρήσεις και ποτε θα γίνει η νέα κλήση μέσα στις επόμενες δυο με τρεις εβδομάδες για να τις καλύψουμε και να κλείσει το θέμα με ΚΕ.Σ.Α.

Η πρώτη εικόνα που αποτυπώθηκε πάντως από τη σημερινή συνάντηση, είναι ότι δεν υπήρχαν ενστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Ούτε με τα ύψη, ούτε με τίποτα άλλο διότι κανένα δεν ξεπερνά τα όρια του επιτρεπτού. Όσον αφορά το  κυκλοφοριακό και την υπογειοποίηση έκαναν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον κυκλοφοριολόγο που βρέθηκε από πλευράς ΑΕΚ στην ακρόαση. 

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου