Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Ξεμπερδεύει και με το ΚΕ.Σ.Α. η ΑΕΚ

Συνεδριάζει στις 23 Νοεμβρίου η επιτροπή για την αρχιτεκτονική μελέτη του γηπέδου.


Όπως όλα δείχνουν η επιτροπή για την αρχιτεκτονική μελέτη του έργου της «Αγιά Σοφιάς» θα συνεδριάσει στις 23 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα έγγραφα που έχουν σταλεί στο ΚΕ.Σ.Α και εν συνεχεία να λάβει η «Δικέφαλος 1924» την αρχιτεκτονική μελέτη για την «Αγιά Σοφιά».

Αρχικά, αυτό ήταν να γίνει στις 16 Νοεμβρίου, αλλά η τελευταία ενημέρωση που έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, είναι ότι θα μετατεθεί στις 23. Γι’ αυτό και στην Ένωση, τα έχουν όλα έτοιμα, απ’ όσα ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α. (δηλ. μελέτες για το κυκλοφοριακό, δείγμα υλικού που θα χρησιμοποιηθεί στην περίμετρο του γηπέδου). Η Ένωση θα περιμένει την έγκριση από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Οικοδομικού Κανονισμού (Δ.Α.Ο.Κ.Α.) για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο απ’ την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, δέχονται πολύ ευχάριστα μηνύματα, με τις τελευταίες εξελίξεις και θεωρούν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, για παραπάνω καθυστέρηση και αισιοδοξούν, ότι και μέσα στο 2016 θα έχουν καταφέρει να έχουν στα χέρια τους την «πολυπόθητη» άδεια. Πρώτα όμως, θα πρέπει να τρέξουν παράλληλα με όλα αυτά, ζητήματα που «καίνε» για την οικοδομική άδεια, ώστε με το που παρθεί η απόφαση του ΚΕ.Σ.Α, να προχωρήσει άμεσα για την έκδοση της άδειας.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου