Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Πώς «ξεκόλλησε» η ΑΕΚ το θέμα των υψομετρικών

Η κρισιμότητα της έγκρισης από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου.


H ΑΕΚ κατέθεσε στον Δήμο και την Περιφέρεια Αττικής τις τελικές και ολοκληρωμένες υψομετρικές μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου της. Το συγκεκριμένο θέμα ήταν μια από τις σημαντικές εκκρεμότητες που υπήρχαν εδώ και πολλούς μήνες και επί της ουσίας είχε... κολλήσει στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε αυτόν είχε απευθυνθεί αρχικά η Ένωση για την διαδικασία σύνταξης των μελετών, όμως από την πλευρά του είχαν τεθεί κάποια... ζητήματα, με σημαντικότερο ότι απαιτούσε να του κατατεθεί ολοκληρωμένη η έγκριση της μελέτης για το έργο της ταπείνωσης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει μόνο μετά την έκδοση της άδειας!

Έπειτα από κινήσεις που γίνονται εδώ και μήνες, η ΑΕΚ κατάφερε τελικά να προχωρήσει και αυτή την υπόθεση, ουσιαστικά μέσω του εγγράφου που έστειλε η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο, με το οποίο τον ενημέρωσε ότι εγκρίνει την προμελέτη του έργου, δίνοντας εκείνη τα... υψόμετρα γι' αυτό και πως η τελική μελέτη (για την ταπείνωση του δρόμου) θα εγκριθεί μετά την έκδοση της άδειας.

Χαρακτηριστικά η Περιφέρεια τόνισε: «Κατά συνέπεια με την έγκριση της προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου “Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια“ θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του γηπέδου, με την έκδοση της οικοδομικής άδειας».

Έτσι, η ΑΕΚ προχώρησε άμεσα στο επόμενο βήμα, που ήταν η κατάθεση της ολοκληρωμένης μελέτης υψομέτρων τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου