Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Πράσινο φως από την Περιφέρεια για την υπογειοποίηση!

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε την ταπείνωση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, έργου που συνδέεται άμεσα με την κατασκευή του γηπέδου.Εν αναμονή του κεντρικού συμβουλίου αρχιτεκτονικής, να εξετάσει τον φάκελο για το γήπεδο της ΑΕΚ, οι -θετικές- εξελίξεις που αφορούν το νέο γήπεδο της ομάδας δεν σταματούν. Και η τελευταία... έρχεται από την Περιφέρεια Αττικής και αφορά το θέμα της υπογειοποίησης. Κι αυτό διότι η Περιφέρεια, έστειλε στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας (με κοινοποίηση και) προς την Δικέφαλος 1924, το έγγραφο της έγκρισης της μελέτης «ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής: «Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου 'ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια' θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με την έκδοση της οικοδομικής αδείας»...


Στην ΑΕΚ, πέραν της δεδομένης ικανοποίησης για τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου που δείχνει απόλυτα συνεπής, τονίζεται και η πολύ θετική συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου, οι οποίοι συνέβαλαν να ολοκληρωθεί αυτό το κρίσιμο βήμα για την κατασκευή του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Δικέφαλος 1924» υπέβαλλε και επίσημα το τυπικό αίτημα για την έγκριση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης προς το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Συγκρότησης, το οποίο θα εξεταστεί τελικά στις 2 Νοεμβρίου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα δώσουν το «παρών» στην συνεδρίαση, προκειμένου να παρουσιάσουν το πρότζεκτ.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου