Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Στο φάκελο της άδειας η υψομετρική μελέτη!

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η έγκριση της Δ.Ο.Κ.Κ για να παρθεί η άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Όσα εμπόδια κι αν προσπάθησε να βάλει ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, το μόνο που κατάφερνε είναι και να εξαγριώνει τον κόσμο και απλά να καθυστερεί τις διαδικασίες, όσον αφορά την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς».

Μετά από συνεχόμενες «ήττες», ο Άρης, έπαιξε το τελευταίο χαρτί του καθυστερώντας να στείλει την υψομετρική μελέτη του γηπέδου για να ενταχθεί στον φάκελο, κάτι το οποίο τελικά έγινε με τη βοήθεια του Υπουργείου.

Πλέον, ο φάκελος είναι πλήρης και αυτό που απομένει, είναι να δοθεί το «ok» από τη Δ.Ο.Κ.Κ για να ξεκινήσουν τα έργα. Τη συγκεκριμένη απάντηση η ΑΕΚ την περιμένει στα μέσα του Οκτώβρη, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης του φακέλου, ενώ αμέσως μετά θα απευθυνθεί στην Αρχιτεκτονική Επιτροπή για να πάρει και από εκεί την αντίστοιχη μελέτη, η οποία ουσιαστικά θα ανοίγει και τον δρόμο για την έναρξη των έργων.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου