Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Το υπουργείο προχωράει για την άδεια της «Αγιά Σοφιάς»

Στην τελική ευθεία η υψομετρική μελέτη, ερήμην του Δήμου.
Τελειώνει και η αρχιτεκτονική επιτροπή.


Την ίδια ώρα που ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας συνεχίζει το… παιχνίδι της καθυστέρησης με τη μη παράδοση της υψομετρικής μελέτης, η ΑΕΚ έχει κάνει τις επαφές που πρέπει με στελέχη της Κυβέρνησης και τα μηνύματα που λαμβάνει είναι θετικά. Ερήμην του Δήμου η υψομετρική μελέτη θα μπει τελικά στο φάκελο της άδειας, που προχωράει σημαντικά. 

Βάσει Νόμου, εξάλλου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου παρέκαμψαν τον Δήμο που ξεπέρασε κάθε νόμιμο περιθώριο χρόνου και προχωράνε την υψομετρική μελέτη. Με την ένταξη της υψομετρικής μελέτης στο φάκελο θα… ταξιδέψει στη ΔΟΚΚ πληρέστατος και θα απομένει η εξέτασή του για να «ανάψει» η Κυβέρνηση το πράσινο φως για την έκδοση της άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ταυτόχρονα «τρέχει» και η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου, με την αρχιτεκτονική επιτροπή να δίνει κι αυτή με τη σειρά της το πολυπόθητο «οk» στο κλείσιμο του φακέλου. 

Εν κατακλείδι: φαίνεται πως μετά από καιρό μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για την έκδοση της άδειας που θα επιτρέψει να γίνει η Νέα Φιλαδέλφεια και το οικόπεδο της ΑΕΚ εργοτάξιο, με την «Αγιά Σοφιά» να παίρνει…σάρκα και οστά.
Λίγο ακόμα υπομονή λοιπόν…

Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου