Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Ενημέρωση για το γήπεδο από τον Στράτο

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (26/7) η τακτική Γενική Συνέλευση της «Δικέφαλος 1924», με τον Νίκο Στράτο να ενημερώνει τους μετόχους για τις εξελίξεις στο θέμα της οικοδομικής άδειας, καθώς και την καθυστέρηση που υπάρχει στο βασικό χρονοδιάγραμμα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουλίου στα νέα γραφεία της εταιρείας και έδρα της (Μέγαρο ΑΕΚ ΠΑΕ) η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της «ΔΙKEΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ».

Προσωρινός πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γενεράκης Κώστας, οριστικός ο Βραχυπέδης Αιμίλιος και γραμματέας η δικηγόρος Γερμανίδου Αννα. Εμπρόθεσμα δήλωσαν συμμετοχή και κατέθεσαν και τα πληρεξούσιά τους οι μέτοχοι, αντιπροσωπεύοντες εκατόν πενήντα χιλιάδες εξακόσιες σαράντα δύο (150.642) μετοχές.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 κ. Στράτος Νικόλαος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μετόχους για την πορεία των ενεργειών που γίνονται για να πάρει την άδεια κατασκευής το νέο γήπεδο και για την καθυστέρηση που υπάρχει μέχρι τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1.    Τροποποίηση άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας περί έδρας

2.    Έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της 31.12.2015, της Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή

3.    Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 01.01.2015 – 31.12.2015

4.    Εκλογή τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή και αναπληρωματικού για τη χρήση 2016 και καθορισμός της αμοιβής του

5.    Διάφορες ανακοινώσεις».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου