Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει τον αισχρό πόλεμο κατά του γηπέδου ο Βασιλόπουλος (ΦΩΤΟ)

Μοίρασε φυλλάδια στο δημοτικό συμβούλιο με απίστευτα επιχειρήματα κατά της «Αγιά Σοφιάς», αγνοώντας όλες τις αποφάσεις του ΣτΕ και της Πολιτείας.


Την ώρα που ο κόσμος της ΑΕΚ περιμένει ευχάριστα νέα για την κατασκευή του γηπέδου. Την ώρα που οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας βλέπουν την «Αγια Σοφιά» σαν ένα «κόσμημα» για την πόλη τους, που θα την αναβαθμίσει και θα της χαρίσει την αίγλη του παρελθόντος, όταν ακόμα έπαιζε εκεί η Ένωση. 

Την ώρα που οι επιχειρηματίες της περιοχής αναμένουν την έναρξη των εργασιών και την επιστροφή της ομάδας, ώστε να μπορέσουν να «ανασάνουν» οικονομικά, αυτή την ώρα έχουν απέναντι τους έναν μεγάλο αντίπαλο. Τον ίδιο με αυτόν που έχει η ΑΕΚ. Τον Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος με ψευδή επιχειρήματα, με συκοφαντίες και με αγώνα που δεν θα έδινε ούτε ο… Μαρινάκης, για τη μη κατασκευή του γηπέδου, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην «σηκωθεί» ποτέ η «Αγιά Σοφιά» στο ιστορικό οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, μοίρασε φυλλάδια στο δημοτικό συμβούλιο, παραπλανώντας τον κόσμο για την αλήθεια. Μία αλήθεια που δεν είναι… υποκειμενική πλέον αλλά έχει αποδειχθεί με νόμους του Κράτους και έχει επικυρωθεί με αποφάσεις του ΣτΕ.  Μάλιστα, πρόθεση του Βασιλόπουλου είναι τα συγκεκριμένα φυλλάδια να μοιραστούν σε όλη την πόλη, προκειμένου να διαδώσει ακόμα περισσότερο τα ψεύδη του, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αγανάκτηση στον κόσμο της ΑΕΚ.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η συνεχής καθυστέρηση των εξελίξεων στο θέμα του γηπέδου, αφού ο δήμαρχος της πόλης εξακολουθεί να μην στέλνει την υψομετρική μελέτη, που είναι εκ των βασικών στοιχείων για να εκδοθεί η άδεια για το γήπεδο. Κερδίζει χρόνο και παράλληλα προσπαθεί να πετάξει… λάσπη. Με επιχειρήματα που έχουν «καταρριφθεί» προ πολλού, αλλά προσπαθεί να τα φέρει στην επιφάνεια, όπως για τα 6 στρέμματα του άλσους, τα οποία εξακολουθεί –παρ’ ότι διά νόμου δεν ισχύει πλέον- να χαρακτηρίζει δασική έκταση.

Παράλληλα, θέτει ως επιχείρημα τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ, ανεξαρτήτως αν δεν του πέφτει λόγος, ενώ θέλοντας να επιχειρηματολογήσει σε ποιον θα ανήκει το γήπεδο (έχει ξεκαθαριστεί σε κάθε τόνο ότι αυτό θα ανήκει στην Ερασιτεχνική, η οποία διά νόμου οφείλει να το παραχωρήσει σε εταιρία που θα το εκμεταλλεύεται), αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Το νέο γήπεδο δεν θα ανήκει στην ΑΕΚ (που εκεί θα ανήκει), ούτε στην Πολιτεία, ούτε στον Δήμο…». Δηλαδή, ο Βασιλόπουλος εκτός από το ότι αγνοεί πλήρως το νόμο, εμμέσως αναφέρει ότι το γήπεδο θα μπορούσε να ανήκει είτε στην Πολιτεία, είτε στον Δήμο, σε ένα οικόπεδο που ανήκει στην ΑΕΚ και με χρήματα που θα δοθούν από την ΑΕΚ (ή επιχειρηματίες που θα επενδύσουν για την ΑΕΚ και όχι για τον Δήμο).

Ήταν εξ αρχής φανερό, όμως πλέον γίνεται και ξεκάθαρο, ότι μοναδικός στόχος του Βασιλόπουλου, όταν έβαζε υποψηφιότητα για τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ήταν για να σταματήσει την κατασκευή του γηπέδου και να «πολεμήσει» με όποιο μέσο του δίνεται, την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» και την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου