Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

«Πέρασε» η υπογειοποίηση, προχωράει η Δ.Ο.Κ.Κ

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με αυτούς της Ρένας Δούρου, για να αναλύσουν όλα τα δεδομένα γύρω από την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών.


Εκτός της οικοδομικής άδειας, απαραίτητη είναι και η έγκριση για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και εντός τμήματος της Φώκων, έργο για το οποίο χρειάζεται αποκλειστικά η έγκριση της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με την «Ώρα για σπόρ», συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη συναντήθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με τους αντίστοιχους της Ρένας Δούρου και ανέλυσαν τα πάντα γύρω από την υπογειοποίηση, με την Περιφέρεια τελικά να δίνει το «πράσινο φως» για την εκκίνηση του έργου και την έγκριση της ΜΠΕ.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της άδειας, η ΑΕΚ περίμενε εδώ και καιρό από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας να στείλει δύο έγγραφα στη Δ.Ο.Κ.Κ για να προχωρήσει η οικοδομική άδεια, με το ένα να αποστέλλεται τελικά με μεγάλη καθυστέρηση και είναι η κυκλοφοριακή μελέτη.

Το δεύτερο έγγραφο είναι η υψομετρική μελέτη, η οποία θα μπει στο φάκελο της άδειας εντός των επόμενο ημερών και από εκεί και πέρα, θα προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας για να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο καλοκαίρι. 

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου