Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Επαφή ΑΕΚ-Βασιλόπουλου εν αναμονή της άδειας

Η ΑΕΚ έχει συνεχείς επαφές με τα στελέχη της Δ.Ο.Κ.Κ., ώστε η διαδικασία εξέτασης του φακέλου της άδειας να προχωρήσει χωρίς πρόβλημα και να ολοκληρωθεί το συντομότερο.


Αυτή τη στιγμή, ο κύριος όγκος του φακέλου έχει μελετηθεί και επί της ουσίας έχει εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία, που πλέον εξετάζει κάποια συμπληρωματικά στοιχεία που προκύπτουν από την διαδικασία.

Πάνω σε αυτό το σκέλος, η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες επαφές και με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τα τελευταία 24ωρα, μιας και συγκεκριμένα έγγραφα θα πρέπει να παραδοθούν από την δημοτική αρχή της πόλης. Με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ώστε να μην… κολλήσει η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και κοντεύει να ολοκληρωθεί, σε αυτό το ζήτημα. 

Περιμένοντας από την δημοτική αρχή να κάνει τουλάχιστον τα… προβλεπόμενα, παραδίδοντας στη Δ.Ο.Κ.Κ. τα έγγραφα που ζητήθηκαν, για να τελειώνει μια και καλή και αυτό το κεφάλαιο.

Άλλωστε πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία όσον αφορά στο πρότζεκτ του γηπέδου, με την ΑΕΚ να είναι απόλυτα έτοιμη να βάλει μπροστά τις εργασίες κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς», από τη στιγμή που θα πάρει την άδεια. Και μέσα στο πρώτο διάστημα του καλοκαιριού, εκτιμάται ότι και αυτό το κομμάτι, θα έχει φτάσει στο τέλος του.

Πηγή : enwsi.gr


1 σχόλιο:

  1. Πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης
    της μύνησης ατόμου της ερασιτεχνικής κατά του Μελισσανίδη.
    Οπότε μέχρι τον Οκτώμβρη γιόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή