Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Πρώτο «ναι» για την άδεια

Από τη στιγμή που ο Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του στην ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ, όλο το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ένωσης στρέφεται πλέον στη Δ.Ο.Κ.Κ. και στην έκδοση της οικοδομικής άδειας.


Εδώ και μερικές μέρες η ΑΕΚ έχει στείλει τον κύριο όγκο των εγγράφων του φακέλου, μεταξύ των οποίων είναι και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ενώ χθες και σήμερα στάλθηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία, που ζητήθηκαν από την Υπηρεσία.

Η εξέταση του φακέλου της άδειας για την «Αγιά Σοφιά» προχωράει κανονικά και χωρίς προβλήματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα πως μέσα στις επόμενες μέρες, ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα, θα ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της διαδικασίας! 

Κάτι που μαρτυρά πως οι εξελίξεις πάνω σε αυτό το κομμάτι… τρέχουν, με τους ανθρώπους που χειρίζονται το πρότζεκτ για λογαριασμό της Ένωσης να αισιοδοξούν πως πολύ σύντομα, θα φτάσουμε στον τελικό στόχο.

Στην ΑΕΚ θα παραμείνουν για το επόμενο διάστημα σε ανοικτή γραμμή με την Δ.Ο.Κ.Κ., ώστε να παράσχουν ότι ζητηθεί και να μην παρουσιαστεί η παραμικρή καθυστέρηση. Περιμένοντας μέσα στο δεύτερο μισό του Μαΐου να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο έγγραφο και να ξεκινήσουν άμεσα και χωρίς χρονοτριβή, τις εργασίες κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς», στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου