Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Δεν βάζει μυαλό ο Βασιλοπουλος

Ανακοίνωση - επίθεση στον Σκουρλέτη και την «Αγιά Σοφιά» εξέδωσε ο Δήμος.


Δεν λέει να το χωνέψει ο Άρης Βασιλόπουλος ότι κάθε προσπάθειά του να εμποδίσει την δίκαιη και νόμιμη προσπάθεια της ΑΕΚ να επιστρέψει στο νέο της σπίτι πέφτει στο κενό. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στο ΥΠΑΠΕΝ, επειδή δεν έλαβε υπόψιν του τους... όρους που ήθελε να περάσει η δημοτική αρχή για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του γηπέδου. 

Μόνο που το Υπουργείο έκανε απλά το καθήκον του, δηλαδή, οι όροι και οι προϋποθέσεις που έθεσε για την «Αγιά Σοφιά» βασίστηκαν σε όσα προβλέπονται στον νόμο που πέρασε από την Βουλή των Ελλήνων και έλαβε στην συνέχεια ομόφωνα την σφραγίδα της ολομέλειας του ΣτΕ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου: 

«Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε την περιβαλλοντική αδειοδότηση της Δικέφαλος Α.Ε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σε μία πρωτοφανή θεσμικά κίνηση, το υπουργείο αγνόησε πλήρως όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρατηρήσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, που έγιναν με γνώμονα την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ομαλή ένταξη του νέου γηπέδου στην πόλη.

Πιο συγκεκριμένα, δεν συμπεριελήφθη ουδεμία τροποποίηση αναφορικά με το ύψος του γηπέδου, την προστασία του άλσους, την κυκλοφορία, τη στάθμευση, καθώς και τη δημιουργία υποδομών για τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία έχει παραχωρηθεί το οικόπεδο. Ως εκ τούτου εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης από το ΥΠΕΝ και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας».

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου