Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Απάντηση ΥΠΑΠΕΝ σε θρασύτατο δημοσίευμα

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και η απάντηση του Υπουργείου.


Άμεση ήταν η τοποθέτηση του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ σε θρασύτατο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», μέσω του οποίου άφηναν υπόνοιες για την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών όρων του γηπέδου της ΑΕΚ. Το Υπουργείο με ανακοίνωσή του τονίζει πως η εφημερίδα θα πρέπει να διευκρινίσει όσα αναφέρει…  

Το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Είμαι βέβαιος ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, θα διαψεύσει άμεσα κάτι περίεργες φήμες σύμφωνα με τις οποίες στους διαδρόμους του συγκεκριμένου υπουργείου εντοπίστηκαν κάτι «ύποπτες» σακούλες, κιτρινόμαυρης απόχρωσης. Και επειδή η περίοδος είναι πονηρή, μιλάμε για σακούλες απορριμμάτων.Τελεία.Παράγραφος...», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα με την απάντηση του Υπουργείου να είναι άμεση.

Η τοποθέτηση του ΥΠΑΠΕΝ:

«Είμαστε βέβαιοι πως η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ οφείλει να διευκρινίσει τα όσα αναφέρει περί «φημών για κιτρινόμαυρες σακούλες» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εάν θέλει να υπερασπιστεί τη δημοσιογραφική της δεοντολογία και να αποδείξει ότι το δημοσίευμα παραμένει εντός των ορίων της αντικειμενικής υπόστασης του αδικήματος περί συκοφαντικής δυσφήμησης. Μέχρι τότε επιφυλασσόμαστε».


Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου