Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Σκουρλέτης: «Μέσα στον Μάρτιο το ΥΠΕΝ θα δώσει την άδεια»

Κάθετος για ακόμα μία φορά ότι το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ θα προχωρήσει κανονικά εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης.


Ο Υπουργός Περιβάλλοντος μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 για όλα τα θέματα της επικαιρότητας και αναφέρθηκε και στην «Αγιά Σοφιά». Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Υπουργού, ήταν η εξής:

Τι θα γίνει με το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια;
Λένε ότι από εσάς περιμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας από το δικό σας Υπουργείο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τι θα γίνει είναι πολύ φανατικοί οι οπαδοί και φίλοι και περιμένουν πως και πώς να ακούσουνε. Τι γίνεται, τι να περιμένουν; 

Σκουρλέτης: «Εμείς βρισκόμαστε… θα έλεγα υπάρχει ένας καλός βαθμός επικοινωνίας αυτή την στιγμή με την πλευρά της ΑΕΚ. Έχει τελειώσει η φάση διαβούλευσης γύρω από την περιβαλλοντική αδειοδότηση και συζητάμε πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. 

Πιστεύω ότι τις επόμενες βδομάδες θα έχει ολοκληρώσει από μεριάς της το Υπουργείο το θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό από την οικοδομική άδεια. Θα πάμε μετά στο θέμα της οικοδομικής άδειας και φαντάζομαι ότι μετά τις μαραθώνιες παρατηρήσεις το έργο θα προχωρήσει.»

Είστε θετικός, πότε το βλέπετε;

Σκουρλέτης: «Δεν είναι μόνο το Υπουργείο Περιβάλλοντος που εμπλέκεται είναι λάθος να θεωρούμε ότι όλο το πρόβλημα συμπυκνώνεται στην δικιά μας αδειοδότηση ή στην δικιά μου υπογραφή που γράφουνε διάφορα φύλλα κτλ. Θέλει σχηματικά και απλοϊκά να λέγονται αλλά σας λέω ότι στην ΑΕΚ στις επόμενες βδομάδες μέσα στον Μάρτιο βάλτε το και τίτλο της είδησης φαντάζομαι ότι μέσα στον Μάρτιο το σκέλος της αδειοδότησης του γηπέδου από πλευράς του Υπουργείου θα έχει ολοκληρωθεί.»

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου