Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Παίρνει και την άδεια

Ένα βήμα απομένει, μέχρι τη στιγμή που η ΑΕΚ θα πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια της «Αγιά Σοφιάς» και θα μπορεί να ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του νέου της γηπέδου.


Με υπομονή και επιμονή η ΑΕΚ ξεπερνάει ένα ένα τα προβλήματα που προκύπτουν, καθώς γνωρίζει καλά ότι έχει το δίκιο με το μέρος της, τα σχέδια και όλα τα έγγραφα για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι σωστά και έτσι κανένας δεν μπορεί να σταματήσει, παρά μόνο προσωρινά, την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Μετά από αρκετά… κύματα, όπως όλα δείχνουν η Ένωση βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να κλείσει ο φάκελος, να δοθεί στην Δ.Ο.Κ.Κ και να εκδοθεί η οικοδομική άδεια της «Αγιά Σοφιάς», κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Μάλιστα, όλα αυτά ήρθε να επιβεβαιώσει και ο εκπρόσωπος της μελετητικής ομάδας του Δήμου, κ. Σταθόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η μελέτη του Δήμου κουμπώνει με αυτή της ΑΕΚ και οι όποιες μικρο-αλλαγές χρειαστούν δεν εμποδίζουν την έναρξη των εργασιών.

Μετά την έγκριση της μελέτης και το κλείσιμο του φακέλου, αυτό που απομένει είναι να κλείσει οριστικά ο φάκελος της ΑΕΚ, να σταλθεί στη Δ.Ο.Κ.Κ, όπου χρειάζεται από δύο εβδομάδες μέχρι δύο μήνες, ώστε ο Δικέφαλος να πάρει στα χέρια του την άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου