Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Σκουρλέτης: Σήμερα ραντεβού με την ΑΕΚ για το γήπεδο

Νέα τοποθέτηση του υπουργού ΠΑΠΕΝ, Πάνου Σκουρλέτη, σε συνέντευξή του για το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ.


Νέα δημόσια τοποθέτηση από τον Πάνο Σκουρλέτη στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είχαμε σήμερα. Ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 3» και για το γήπεδο της Ένωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως σήμερα υπάρχει ραντεβού ανάμεσα στην κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει το έργο και υπευθύνους του υπουργείου.

Συγκεκριμένα ο Σκουρλέτης είπε:

«Κανείς δε λέει να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Και εννοώ στη συγκεκριμένη περιοχή…  Είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο της αξιολόγησης και των διαβουλεύσεων επί των προτάσεων της ΑΕΚ. Μάλιστα σήμερα αν δεν κάνω λάθος έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στην εταιρία που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του γηπέδου για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπευθύνων των Υπουργείου…»

Για την καθυστέρηση της αδειοδότησης και της έναρξης των έργων είπε:

«Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν… Η έκδοση της περιβαλλοντικής μελέτη είναι το πρώτο βήμα… Ακολουθεί η οικοδομική άδεια, στη συνέχεια η χρηματοδότηση και τα έργα υπογοιοποίησης του δρόμου που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο. Όπως προβλέπει η μελέτη… Είναι πολλά τα ζητήματα. Δεν είναι εύκολο…»

Για τη σχέση του Υπουργείου με την ΑΕΚ ανέφερε:

«Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε… Να μην περνάει η στρεβλή εντύπωση ότι εμείς δεν θέλουμε ή καθυστερούμε για οποιοδήποτε λόγο το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρειάζονται σταθερά βήματα. Αντιλαμβάνομαι ότι η γραφειοκρατία είναι μεγάλη αλλά να μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο να παραβιάσουμε τους ισχύοντες κανόνες…»

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου