Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Σε 15 μέρες «ζεσταίνονται» οι... μπουλντόζες

Τόσο είναι το χρονικό διάστημα μέσα στον οποίο ο Πάνος Σκουρλέτης θα βάλει την υπογραφή του στη ΜΠΕ και από εκεί και πέρα θα «ζεσταίνονται» οι μηχανές μέχρι να δώσει η Πολεοδομία το «πράσινο φως».


Είναι λογικό να υπάρχει δυσπιστία από πλευράς κόσμου, ακούγοντας ότι πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία όσον αφορά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τα θέματα έχουν μπει σε μια σειρά και απομένει η υπογραφή του Σκουρλέτη και το «ok» της Πολεοδομίας για να ξεκινήσουν τα έργα.

Η χθεσινή συνάντηση με τον ΥΠΑΠΕΝ ικανοποίησε τους υπεύθυνους της Ένωσης, καθώς και οι μετέπειτα δηλώσεις του Υπουργού, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται ότι μέσα στις επόμενες 15 εργάσιμες ημέρες, θα έχει υπογραφεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ουσιαστικά αυτό είναι και το τελευταίο βήμα για να κλείσει ο φάκελος της οικοδομικής άδειας, να σταλεί στην Πολεοδομία και από εκεί να  δώσει το «πράσινο φως» για να μπουν οι μπουλντόζες στο μαγικό οικόπεδο και να ξεκινήσει η ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς».

Πηγή : aek1924.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου