Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Ραντεβού με τον Σκουρλέτη

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως πυροδοτούνται στο θέμα του νέου γηπέδου, έπειτα από τις κινήσεις τακτικής της ΑΕΚ που έφεραν το θέμα ξανά στον αφρό.


Επειτα και από τη δημόσια δέσμευση του ΥΠΕΝ, Πάνου Σκουρλέτη, αλλά και την κίνηση καλής θέλησης από την ΑΕΚ με την αποστολή εγγράφου με απαντήσεις επί της δημόσιας διαβούλευσης, όλα φαίνεται πως παίρνουν τον δρόμο τους.

Πληροφορίες ανέφεραν πως τις αμέσως επόμενες ημέρες, ακόμα και στις αρχές της εβδομάδας, επίκειται ραντεβού των εκπροσώπων της ΑΕΚ με τον Σκουρλέτη και τους εμπλεκόμενους φορείς. Συνάντηση που θα κλείσει μία και καλή την εκκρεμότητα που αφορά τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και θα φέρει το θέμα στην τελική ευθεία.

Στην ΑΕΚ περιμένουν πως αμέσως μετά και από αυτή τη συνάντηση, θα κλείσει το θέμα και ο Σκουρλέτης θα υπογράψει τη ΜΠΕ, ώστε να κλείσει ο φάκελος της οικοδομικής άδειας και να πάει προς έγκριση στην Πολεοδομία. Εκεί εκτιμάται πως θα χρειαστούν 10-15 ημέρες, ώστε να εκδοθεί η πολυπόθητη άδεια και να την πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου