Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Ξεμπερδεύει με την άδεια μες στην άνοιξη

Μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις, τις συσκέψεις επί συσκέψεων και την ανταλλαγή εγγράφων, τα πράγματα φαίνεται πως έχουν μπει στην τελική ευθεία για την «Αγιά Σοφιά», με την ΑΕΚ να αισιοδοξεί πως θα έχει στα χέρια της την πολυπόθητη οικοδομική άδεια την άνοιξη.


Ο Υπουργός Περιβάλλοντος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και τόνισε ότι θα υπογράψει άμεσα την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ένα έγγραφο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί ο φάκελος του γηπέδου προτού συνεχιστεί η διαδικασία στην Πολεοδομία.

Μάλιστα αυτό που τονίζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ότι η υπόθεση στην Πολεοδομία δεν πρόκειται να «τραβήξει» πολύ καιρό, καθώς αυτή θα είναι και η τελευταία έγκριση προτού μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αν συνυπολογίσουμε όλα τα παραπάνω τότε μέσα στην άνοιξη οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν τελειώσει με το γραφειοκρατικό κομμάτι και θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τις εργασίες στο οικόπεδο.

Στην ΑΕΚ είναι σίγουροι και αισιοδοξούν πως ακόμα και μέσα στον Μάρτιο θα έχουν… ξεμπερδέψει με την Πολεοδομία και εν συνεχεία τα βλέμματα θα στραφούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που θα ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου