Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Θα πάει με τους... τύπους για να πάρει την υπογραφή

Δυσαρέσκεια για την αντιμετώπιση που είχε το ΥΠΕΝ απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια επικρατεί στην ΑΕΚ, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει την πρώτη ανακοίνωση από πλευράς Σκουρλέτη την περασμένη εβδομάδα.


Το πρώτο συναίσθημα των Κιτρινόμαυρων όταν αντίκρισαν την περασμένη εβδομάδα την ανακοίνωση του ΥΠΕΝ ήταν η απορία, καθώς έχοντας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειας περίμεναν απλά την ειδοποίηση ότι η ΜΠΕ υπογράφηκε από τον Σκουρλέτη και όχι εκ νέου διάλογο για ερωτήσεις επό ερωτήσεων που έχουν τεθεί κατά καιρούς και δεν έχουν κανένα νόημα.

Η ΑΕΚ πέρασε στην... αντεπίθεση απαντώντας με στοιχεία για το τι συμβαίνει με την καθυστέρηση της υπογραφής της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, ενημερώνοντας αναλυτικά τον κόσμο, ωστόσο δεν έχει σκοπό να... τραβήξει το θέμα, κάνοντας πίσω έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν σκοπό να δώσουν μια συνολική απάντηση στις περίπου 800+ σελίδες της δημόσιας διαβούλευσης, έτσι ώστε να κλείσει το τυπικό της υπόθεσης, να πάρει την υπογραφή από τον Σκουρλέτη και να προχωρήσει με την οικοδομική άδεια.

Το καλό είναι ότι στην Ένωση δεν άφησαν το θέμα να... διαιωνίζεται και με την πίεση που άσκησαν κατάφεραν να... στριμώξουν το Υπουργείου που μέχρι πρότινως σφύριζε αδιάφορα μπροστά στο θέμα της «Αγιάς Σοφιάς».

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου