Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

«Αν δεν θέλεις να υπογράψεις, βρίσκεις εκατομμύρια δικαιολογίες»

Αναπάντεχη ήταν για την ΑΕΚ η αντίδραση του Υπουργείου με επίσημη ανακοίνωση, ως απάντηση σε όσα συνέβησαν χθες και συζητήθηκαν μεταξύ του Μελισσανίδη και του Κοντονή.


Στην Ενωση υπήρχε έκπληξη για τον τρόπο και το ύφος της ανακοίνωσης, αλλά δεν υπήρχε κάποιο αρχικό σχόλιο. Ηδη πάντως, το έγγραφο μελετάται από τα στελέχη της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», ώστε να υπάρξει η κατάλληλη απάντηση και να μην μένουν μετέωρα ζητήματα όπως αυτό που θέτει το ΥΠΑΠΕΝ και δείχνει πως ευθύνη για την καθυστέρηση υπάρχει στην «κιτρινόμαυρη» πλευρά.

Ηδη, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, τo θέμα της ανακοίνωσης του Υπουργείου βρίσκεται στα χέρια των μηχανικών της Dimand σχετικά με τις περίφημες απαντήσεις που περιμένει από εμάς το Υπουργείο. Η αρχική εκτίμηση είναι πως πρόκειται για ένα από τα πολλά έγγραφα με τα απίστευτα πράγματα και ερωτήσεις που κατά καιρούς έχουν τεθεί στην ΑΕΚ για το γήπεδο. Στην Ενωση θεωρούν, ότι «αν δεν θέλεις να υπογράψεις για το έργο, μπορείς να βρεις ένα εκατομμύριο δικαιολογίες». Ωστόσο, περιμένουν και λογικά θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου