Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση Κοντονή – Μελισσανίδη

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και συζήτησαν για αρκετά θέματα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κυρίαρχο θέμα στη συζήτησή τους ήταν το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.


Τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ υπάρχει προβληματισμός για την καθυστέρηση που υπάρχει από την πλευρά του ΥΠΑΠΕΝ, όσον αφορά στην έγκριση της Μελέτης για την «Αγιά Σοφιά» και την έκδοση της άδειας. 

Παρότι οι προβλεπόμενες χρονικές προθεσμίες έχουν περάσει, οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει. Μέχρι πριν από κάποιο διάστημα, από την πλευρά του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη ετίθετο ζήτημα σχετικά με τη γνωμοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, την οποία είχε αποφασίσει να περιμένει, παρόλο που η σχετική προθεσμία είχε λήξει.

Ωστόσο, στις 29 Ιανουαρίου η Μελέτη του γηπέδου της ΑΕΚ συζητήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο, το οποίο την ενέκρινε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Στην Ένωση περίμεναν ότι έπειτα από αυτό και από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια άλλη εκκρεμότητα, οι εξελίξεις θα έτρεχαν με γοργούς ρυθμούς. Κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, γεγονός που έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι σκοπεύουν να επιδιώξουν με κινήσεις τους να ξεκολλήσει το θέμα.

Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως εντάσσεται (μεταξύ άλλων) και η σημερινή συνάντηση του Μελισσανίδη με τον Σταύρο Κοντονή, καθώς συζήτησαν σε ποιο στάδιο βρίσκονται πλέον τα πράγματα, όσον αφορά την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Φυσικά, οι δύο άνδρες συζήτησαν και άλλα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνεται η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σταύρο Κοντονή, με την σημείωση ότι έγινε αποκλειστικά για το θέμα του γηπέδου, για το οποίο εκφράστηκε η αγωνία για το γεγονός ότι περνάει ο χρόνος και δεν γίνεται τίποτα από το ΥΠΑΠΕΝ σχετικά με την οικοδομική άδεια.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου