Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Διπλό «μήνυμα» για «Αγιά Σοφιά» από Φλαμπουράρη-Περιφέρεια

Μπορεί αγωνιστικά η ΑΕΚ να βαδίζει σε σωστό δρόμο και να δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της (Κύπελλο, έξοδος στο Champions League), ωστόσο για όλους στον σύλλογο μα περισσότερο για τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο ένας και μεγάλος στόχος είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Έχουν περάσει δύο χρόνια από την παρουσίαση της μακέτας της «Αγιάς Σοφιάς» και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει έργα στο οικόπεδο που ανήκει στην Ερασιτεχνική. Όμως χθες ήταν μια μέρα με καλά νέα για την ΑΕΚ. Αρχικά το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής συζήτησε αναφορικά με την Μελέτη Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων του έργου και πέρασε πανηγυρικά με 78 «ναι», 16 «όχι» και 2 λευκά. 

Αυτό ήταν και το τελευταίο εμπόδιο ώστε να πάει μετά ο συμπληρωμένος φάκελος στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη για να υπογραφεί και εν συνεχεία να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας. Και στην ΑΕΚ εκτιμούσαν ως θετικό γεγονός το ότι τελικά βρέθηκαν 78 θετικές ψήφοι για το νέο γήπεδο της Ενωσης σε ένα Περιφερειακό Συμβούλιο που παλαιότερα είχε πολλές αρνητικές φωνές για το συγκεκριμένο έργο.

Η μέρα όμως είχε και άλλα καλά νέα για την ΑΕΚ. Ο Στέλιος Σεραφείδης εκπροσωπώντας τους Παλαιμάχους της ΑΕΚ συναντήθηκε με τον Αλέκο Φλαμπουράρη και του παρέδωσε μία φανέλα και αναμνηστικά από την κοπή πίτας των Παλαιμάχων που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Ο κ.Σεραφείδης μάλιστα του τόνισε ότι το ζήτημα του γηπέδου είναι όνειρο ζωής για όλους στον σύλλογο και θέμα επιβίωσης πια για την ίδια την ΑΕΚ. 

Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε θετικός και «ζεστός» και αμέσως επικοινώνησε με αρμόδιους φορείς, ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Παναγιώτη Σκουρλέτη δίχως να τα καταφέρει εκείνη την στιγμή. Ωστόσο, ο κ.Φλαμπουράρης ζήτησε να διαβιβαστεί προς άπαντες στην ΑΕΚ ότι το γήπεδο θα γίνει και δεσμεύτηκε για αυτό.

Πηγή : enwsi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου