Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Και του χρόνου σε...εργοτάξιο

Για άλλη μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού μας.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, για 8η συνεχόμενη χρονιά, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016.
Παρότι τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός ήταν καλός, η σημερινή βροχή άλλαξε λίγο την διαδικασία κι έτσι η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε παραδοσιακά στον Δικέφαλο Αετό, αλλά στο χώρο της πρώην Θύρας 3, κάτω απ'τα δέντρα.


Παρόντες μεταξύ άλλων, ο κ.Κυριάκος Χήνας που τιμά κάθε χρόνο με την παρουσία του την εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Σύνδεσμου ΑΕΚ Αθηνών, Γιάννης Ευστρατιάδης.


Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος που μπόρεσε να παρευρεθεί δεν έχασε το κέφι του και φυσικά, η συζήτηση όλων περιστράφηκε στα τεκτενόμενα περί της κατασκευής του γηπέδου.


Το φλουρί φέτος δεν εμφανίστηκε σε κάποιον τυχερό κι έτσι αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκομένων, να παραμείνει στο χώρο ελπίζοντας να φέρει γούρι.


Ευχαριστούμε όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν στην φετινή εκδήλωση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και ας ελπίσουμε ότι η νέα χρονιά που μόλις διανύουμε τις πρώτες τις μέρες, θα είναι η χρονιά της γλυκιάς επιστροφής εκεί που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. 


Ευχή μας, του χρόνου η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε εργοτάξιο κι όχι σε χαλάσματα...να μην είμαστε μόνοι, αλλά ανάμεσα σε μπουλντόζες, φορτηγά και εργάτες.


Ευχή μας, του χρόνου η εκδήλωση να μην μπορέσει να πραγματοποιηθεί μέσα στο χώρο του γηπέδου, αλλά έξω λόγω έργων.


Καλή Χρονιά, με υγεία και με το καλό η επιστροφή στις Φιλαδέλφειας τα μέρη...

ΧΤΙ-ΖΩ  ΓΗΠ-ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου