Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Οι παρουσίες στο ΟΑΚΑ που «δείχνουν» Νέα Φιλαδέλφεια

Προφανώς και η χθεσινή μέρα και το χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων, ήταν αφιερωμένα σε συγκεκριμένο σκοπό. Όμως από την άλλη μεριά, το θέμα της προοπτικής της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Σε κάθε περίσταση και σε κάθε ευκαιρία.


Το γεγονός πως στο ΟΑΚΑ για το χθεσινό σπουδαίο φιλικό βρέθηκαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, αλλά υπουργοί σε θέσεις κλειδιά για το έργο του γηπέδου, έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο για την ΑΕΚ. Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σ” ένα «πηγαδάκι» σχεδόν με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ομάδα αλλά και την προοπτική κατασκευής του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Και ο υπουργός Επικρατείας εξέφρασε για ακόμα μια φορά δημοσίως την άποψη, πως η ΑΕΚ θα πρέπει να αποκτήσει ξανά το δικό της σπίτι. Άποψη που, με δεδομένο πως εκφράζεται από κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, δεν μπορεί να είναι (μόνο) προσωπική.

Επίσης στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Τσιρώνης. Στέλεχος δηλαδή του υπουργείου, από το οποίο περνά το τελευταίο βήμα, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει στα χέρια της, την οικοδομική άδεια και να ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πηγή : enwsi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου