Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση Μελισσανίδη με Κοντονή για την «Αγιά Σοφιά»

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή είχε χτές Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της Aegean, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά το πρότζεκτ της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με κύριο θέμα της συζήτησής τους την «Αγιά Σοφιά».


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης ενημέρωσε αναλυτικά τον Υφυπουργό για όλες τις παραμέτρους του έργου, για τα εμπόδια που συνάντησε η ΑΕΚ στην προσπάθεια που έχει καταβάλει έως τώρα, για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται πλέον αυτή τη στιγμή, αλλά και για τα βήματα που απομένουν προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του γηπέδου, δηλαδή την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από το ΥΠΑΠΕΝ και την έκδοση της άδειας.

Ο Σταύρος Κοντονής από την πλευρά του επεσήμανε στον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924» (εταιρείας που τρέχει το έργο) την θέση που έχει εκφράσει και δημόσια, δηλαδή, ότι από την στιγμή που το έργο έχει πάρει την έγκριση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ, η Πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσει το νέο της σπίτι.

Στο περιθώριο της συνάντησής τους, οι δυο άνδρες συζήτησαν και για άλλα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την ΑΕΚ ή τον Υφυπουργό. 

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου