Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Καραμέρος: «Όσοι πίστευαν ότι η περιφέρεια ήταν αρνητική, έκαναν λάθος»

Όλα όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το φιλικό με την Εθνική Αστέγων, για την προ ημερών έγκριση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής, στον οποίο συμπεριλαβάνονται και τα 20 εκατ. ευρώ για το χτίσιμο της «Αγιά Σοφιάς».


Αναλυτικά...

«Την περασμένη Πέμπτη εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός των εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 και περιλαμβάνει το ποσό των 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Βέβαια δεν πρόκειται για ένα απλό ναι ή όχι. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Περιφέρεια Αττικής, αλλά έχει να κάνει και με το Υπουργείο, έχει να κάνει με όλες τις διαδικασίες ώστε η ΑΕΚ να γυρίσει σπίτι της με σεβασμό στη νομιμότητα και στο περιβάλλον, όπως επιβάλλει ο νόμος και όχι η Περιφέρεια Αττικής ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας. 
Εμείς ακόμα και πριν τις εκλογές λέγαμε ότι όπου ήταν γήπεδο, να γίνει γήπεδο. Αυτή είναι μια σταθερή άποψη και δεν αλλάζει.

Εξάλλου αν φτάσουμε να γίνει το γήπεδο, το οποίο προφανώς θα είναι μια μεγάλη επένδυση από την ίδια την ΑΕΚ, κάποια έργα όπως η υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Ιωακείμ και οι πεζοδρομήσεις πάνω απ’ αυτές θα πρέπει να γίνουν από κάποιον δημόσιο φορέα. 

Και εκεί η Περιφέρεια θα είναι κοντά για να βοηθήσει μια αθλητική εγκατάσταση και κυρίως ένα βιώσιμο περιβάλλον, μια ποιότητα ζωής και για τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας και για τους επισκέπτες αυτής της εγκατάστασης. Οπότε όλοι αυτοί που πόνταραν στο ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι αρνητική, έκαναν λάθος».

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου