Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

«Φτάνουμε στο τέλος της περιπέτειας για να στηθεί εργοτάξιο στη Φιλαδέλφεια»

Ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Νίκος Στράτος, μίλησε για την πορεία του γηπέδου της ΑΕΚ.


Αισιόδοξος και σίγουρος πως το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ φτάνει στο τέλος του και σύντομα η Νέα Φιλαδέλφεια θα μετατραπεί σε εργοτάξιο με τα έργα του γηπέδου της Ένωσης να ξεκινούν σε φουλ ρυθμούς, εμφανίστηκε ο Νίκος Στράτος. 

Στο περιθώριο της κηδείας του Κ.Φουρνάρου, ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» είπε αναλυτικά: 

«Εκτιμώ ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών μας, που το μόνο που ζητάνε είναι να γίνει το γήπεδο. Αυτό που σας λέω είναι ότι όλα τα δίκια είναι με το μέρος μας και δεν το αρνείται πλέον κανείς. Το Σωματείο ΑΕΚ είναι ιδιοκτήτης του οικοπέδου εδώ και 90 χρόνια. Μέχρι το 2003 είχαμε το γήπεδό μας. 

Το 2014 ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων ένας νόμος που περιγράφει με λεπτομέρεια πως θα πρέπει να γίνει το νέο γήπεδό μας. Το 2015 έχουμε την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαιώνει την ΑΕΚ και την «Δικέφαλος 1924» και θωρακίζει και νομικά την κατασκευή. Όλα τυπικά και νόμιμα» είπε και κατέληξε...

«Σ’ όσες επιτροπές και να πάνε οι μηχανικοί μας, με επικεφαλής τον κ. Ανδριόπουλο δεν θα κουράζονται να κάνουν αναλύσεις με επιστημονικό τρόπο με τις μελέτες που έχουν συνταχθεί για όλα τα θέματα και να δίνουν απαντήσεις σ΄ όλες τις απορίες και ερωτήσεις, με καρτερικότητα, υπομονή και πολιτισμένα. 

Είναι αλήθεια ότι περνάμε από ιερά εξέταση αλλά επειδή το δίκαιο είναι με το μέρος της ΑΕΚ, δεν θα κουραστούμε να δίνουμε απαντήσεις σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες. Θα είμαστε παντού όπου μας ζητηθεί. Αλλά νομίζω ότι φθάνουμε στο τέλος της περιπέτειας, για να στηθεί το εργοτάξιο. 

Το δόγμα όλων όσων εργάζονται για αυτό τον σκοπό ταυτίζεται με τον οραματιστή του έργου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που είπε ότι η ΑΕΚ χωρίς δικό της γήπεδο δεν έχει μέλλον».

Πηγή : aek365.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου