Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τη συνάντηση στο Υπουργείο για την «Αγιά Σοφιά»

Αισιοδοξία στην Ένωση πως δεν υπάρχει καμία διάθεση για κωλυσιεργία, ακόμη και από την πλευρά του Δήμου.


Συνάντηση που έβγαλε θετικά μαντάτα είχαμε χτές για την «Αγιά Σοφιά» στο ΥΠΑΠΕΝ. Συζητήθηκαν τεχνικά θέματα που αφορά το γήπεδο, με τον Δήμο Φιλαδέλφειας να δίνει το "παρών" και από την ΑΕΚ να τονίζεται πως ούτε και από τη δική του πλευρά, αλλά ούτε και από της Πολιτείας εμφανίζεται διάθεση να καθυστερήσει κι άλλο το έργο. 

Απ' όσα βγήκαν από τη συνάντηση ο Δήμος έθεσε κάποια θέματα σχετικά με το υψομετρικό του νέου γηπέδου, το ζήτημα με τους χώρους της ερασιτεχνικής και κάτι άλλες λεπτομέρειες στην ουσία ξεπεράστηκαν από τον ίδιο τον Δημήτρη Ανδριόπουλο. 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το σωματείο ΑΕΚ (ιδιοκτήτης του οικοπέδου) και η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» (ως κατασκευάστρια εταιρία του νέου γηπέδου) εκπροσωπήθηκαν από τους κ.κ.: 

-Δημήτρη Ανδριόπουλο (Dimand AE – τεχνική υποστήριξη)
-Πάνο Παναγιωτίδη (πολιτικός μηχανικός και διευθυντής του έργου κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ)

-Mιχάλη Αναστασόπουλο (νομικός), υποστήριξη θεμάτων σωματείου ΑΕΚ 

-Δημήτρη Αργυρόπουλο (περιβαλλοντολόγος) μετά του κ. Δημητρίου Οικονόμου, καθηγητή χωροταξίας και περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 

-Γιάννη Δεμάγκο, μετά του κ. Κωνσταντίνου Ζέκου (κυκλοφοριολόγοι).

Εκ μέρους του Υπουργείου παρέστησαν οι γενικοί γραμματείς, κυρίες Χριστίνα Μπαριτάκη και Ειρήνη Κλαμπατσέα με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Επίσης παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου, ενώ ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου κα Σπανούδη και κα Μπαρούτα και από υπηρεσιακούς παράγοντες. 

Συζητήθηκαν τα θέματα, που είχε θέσει το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που έχει καταθέσει η ΑΕΚ και η συζήτηση διεξήχθη σε κλιμα κατανόησης. Με την ολοκλήρωση της τρίωρης εποικοδομητικής συζητήσης ακολούθησε η διαδικασία για τη μελέτη σε θεσμικό επίπεδο μέσα σε συναινετικό κλίμα. 

Την προσεχή Τρίτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση προκειμένου να παραδώσει η πλευρά της ΑΕΚ όλα όσα ζητήθηκαν από την πλευρά του Δήμου». 

Η συνάντηση της ερχόμενης Τρίτης έχει να κάνει με τα δύο τελευταια ζητήματα που μένει να ξεπεραστούν από τη μελέτη και είναι στάθμευση και κυκλοφοριακό. Πάνω σε αυτά ο Δημήτρης Ανδριόπουλος θα δώσει εξηγήσεις τεχνικές πάνω στα θέματα, τις θέσεις της ΑΕΚ και πρόθεση είναι το θέμα να κλείσει σε αυτό το ραντεβού. 

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου