Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Στις 17/12 η έγκριση των χρημάτων για την «Αγιά Σοφιά»

Για την ερχόμενη Πέμπτη (17/12) ορίστηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την ψήφιση του προϋπολογισμού, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα χρήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ.


Ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Αττικής για το 2016 είναι έτοιμος, μέσα σε αυτόν υπάρχουν τα 20 εκατ. ευρώ που θα δοθούν για το γήπεδο της ΑΕΚ, και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από έγκριση. 

Το συμβούλιο το οποίο θα εγκρίνει τον προϋπολογισμό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 17 Δεκεμβρίου, με τα θέματά του να είναι αποκλειστικά τα «Έγκριση του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016» και την «Έγκριση του Προϋπολογισμού Περιφέρειας Αττικής οικονομικού έτους 2016».

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι, καθώς από τη στιγμή που τα 20 εκατ. ευρώ υπάρχουν μέσα στον προϋπολογισμό, αναμένεται ότι θα εγκριθούν κιόλας, χωρίς δυσκολίες. Παράλληλα βέβαια, στη συνεδρίαση της Πέμπτης  θα συζητηθούν και η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, καθώς και η γνωμοδότηση της Περιφέρειας, θέματα τα οποία ανοίγουν τον δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου