Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

«Οι φιέστες στη Νέα Φιλαδέλφεια τελείωσαν!» (VIDEO)

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαφέλφειας – Χαλκηδόνας με το 6ο θέμα να αφορά την ΑΕΚ και την έγκριση ή όχι της «Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων» που έχει καταθέσει η ΑΕΚ στο υπουργείο για το νέο της γήπεδο, είχε πολλά ενδιαφέροντα θέματα που ειπώθηκαν.


Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους που πρέπει να απορριφθεί η ΜΠΕ που έχει καταθέσει η κατασκευαστική εταιρία «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» που έχει αναλάβει την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο αρχιτέκτονας κ. Μαούνας, εκπρόσωπος της 5μελής ομάδας αρχιτεκτόνων που έκανε τη μελέτη για το γήπεδο, για λογαριασμό του Δήμου. Στην ομιλία του είπε ότι το γήπεδο όπως έχει σχεδιαστεί από την ΑΕΚ δε συνάδει με την περιοχή. «Μια περιοχή μνήμης» είπε, «όπως η Νέα Φιλαδέλφεια, θα «ρημάξει», με τη κατασκευή ενός γηπέδου 30.000 θεατών». 

Στη συνέχεια, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έκαναν ερωτήσεις στον δήμαρχο και στο αρχιτέκτονα, για να λάβουν απαντήσεις από τον κ. Μαούνα και τον κ. Βασιλόπουλο.

Και εκεί ακούστηκε η εκπληκτική ατάκα από το προεδρείο του Δ.Σ., δείγμα του αρνητικού κλίματος για το γήπεδο της ΑΕΚ που επικρατεί στην Δημοτική Αρχή, «Οι φιέστες τελείωσαν».


Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου