Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

«Το ΣτΕ απεφάνθη για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση θα σεβαστεί την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την «Αγιά Σοφιά».Για το γήπεδο της ΑΕΚ μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ FM. Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, επεσήμανε ότι ουσιαστικά ότι η Κυβέρνηση (και το Υπουργείο του, που θα κρίνει και την άδεια) θα σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ και ότι το μόνο που θα εξετάσουν είναι αν το σχέδιο είναι συμβατό με την νομοθεσία (που είναι απόλυτα). 

Επίσης, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση δεν είναι στα χέρια του ΥΠΑΠΕΝ, εννοώντας ότι οι οποίες ενέργειες από την πλευρά του Υπουργείου θα πρέπει να γίνουν μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης.

«Για μένα, στο βαθμό που η υπόθεση πήγε στο ΣτΕ και απεφάνθη, από τη δική μας τουλάχιστον μεριά περιμένουμε τα τελικά σχέδια, για να δούμε αν είναι συμβατά με τη νομοθεσία. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μ’ εμάς. 

Αν δεν δω αυτό που θα έρθει στο υπουργείο μας να πάρει έγκριση... θέλω να είμαι φειδωλός. Θα το δω και θα σας πω αν είναι ή δεν είναι συμβατό. Εμείς, δεν καθυστερούμε κάτι από την πλευρά μας και δεν είναι θέμα διστακτικότητας. Δεν είναι στα χέρια του υπουργείου αυτή τη στιγμή η υπόθεση», τόνισε.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου