Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Παύουν να ασχολούνται στην ΑΕΚ με τον Βασιλόπουλο

Έξαλλος ο Μελισσανίδης μετά και το χθεσινό... σόου του διπρόσωπου δημάρχου κατά της «Αγιά Σοφιάς».
Δεν ανησυχούν για τις αιτιάσεις του γιατί το γήπεδο δεν είναι στο χέρι του.


Το ποτήρι έχει… ξεχειλίσει εδώ και καιρό με τον Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος παρά τη θετική στάση της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, συνεχίζει να τραβάει στα άκρα την ιστορία με το γήπεδο, με τελευταία δράση του την χθεσινή στο ΔΣ του Δήμου, όπου ψηφίστηκε (κατόπιν δικής του εισήγησης) να καταθέσει αρνητική γνωμοδότηση, για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, στο Υπουργείο.

Στην ΑΕΚ φυσικά και ενημερώθηκαν για τη θέση του Δημάρχου χθες βράδυ στο ΔΣ και είναι έξαλλοι! Έξαλλος είναι φυσικά και αντιπρόεδρος της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, με τις νέες μεθοδεύσεις και τη στάση του Βασιλόπουλου. Από την ΑΕΚ πάντως τόνιζαν πως επί της ουσίας δεν πρόκειται να κάνουν καμία ενέργεια και πως είναι παντελώς αδιάφορο το τι λέει και τι κάνει, ο Βασιλόπουλος, μιας και οι επόμενες εξελίξεις για το Ναό, δεν εξαρτώνται απ’ αυτόν. Στην Ένωση περιμένουν απλώς να ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση και να προχωρήσουν για την έκδοση της άδειας ανέγερσης.

Φυσικά, προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως για πολλοστή φορά ο Βασιλόπουλος αλλάζει στάση και ενώ δημόσια θέλει να περάσει ένα διαφορετικό προφίλ, στην πράξη παραμένει ένας πολέμιος του γηπέδου, που άλλα λέει, άλλα εννοεί και άλλα αποφασίζει. Στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για «σαθρά επιχειρήματα που είναι πλέον σαφές σε όλους ότι το μόνο ενδιαφέρει τον Βασιλόπουλο να μην επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια». Έτσι πήραν την απόφαση να μην ασχοληθούν ξανά μαζί του…

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει μάλιστα στον κόσμο της το εξής: Και φυσικά λέμε σαν ΑΕΚ ότι... «85 χρόνια μετά το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στη φυσική της έδρα, δηλώνουμε αποφασισμένοι ότι θα επιστρέψουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τους όρους που εμείς θέλουμε και που έχουν εγκριθεί από το ελληνικό Κράτος με νόμο και από την ελληνική δικαιοσύνη με την απόρριψη των προσφυγών του είτε το θέλει ο Βασιλόπουλος είτε όχι»  

Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου