Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Ραντεβού στο …Υπουργείο

Η «Αγιά Σοφιά» παραμένει στο επίκεντρο, με τις συναντήσεις που αφορούν στην Περιβαλλοντική μελέτη να συνεχίζονται.


Τη Δευτέρα (30/11) το μεσημέρι ο Υπουργός Περιβάλλοντος Παναγιώτης Σκουρλέτης συγκάλεσε συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο, στην οποία θα συμμετέχει και η ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί με εκπροσώπους τόσο από την πλευρά της ΑΕΚ, όσο και απ” αυτή της Περιφέρειας και του δήμου.

Η συνάντηση έχει να κάνει με τη διαδικασία αξιολόγησης και στάθμισης των γνωμοδοτήσεων και των απόψεων των φορέων επί της Μελέτης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του νέου γηπέδου.

Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, δεν αναμένεται να δώσει το παρών ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά είναι πιθανό να παρευρεθεί ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο Νίκος Στράτος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Συνάντηση εργασίας τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ, στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής» συγκάλεσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Σκουρλέτης με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ».

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου