Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Το πρώτο βήμα στην τελική ευθεία

Το φινάλε στην παράταση της δημόσιας διαβούλευσης είναι χρονικά το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο που έβαλαν στην ΑΕΚ και ουσιαστικά σηματοδοτεί ότι το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς» μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία.


Για πολλούς η παρουσία των μηχανικών της «Dimand» στο αρμόδιο υπουργείο είναι μια ακόμα τυπική διαδικασία. Όσοι όμως ασχολούνται με την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, έχουν τελείως διαφορετική άποψη. 

Ναι μεν δεν λένε ότι θα προκύψουν άμεσα εξελίξεις απ” τη συγκεκριμένη συνάντηση, απλώς θεωρούν δεδομένο ότι θα γίνει ένα επιπλέον βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Εδώ και καιρό άλλωστε οι άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» δεν έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια. Έκαναν όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν θα φτάσει η στιγμή που θα ολοκληρωθεί η δημόσια διαβούλευση. Όπως κι έγινε δηλαδή.

Στην ΑΕΚ προχωρούν πλέον με πιο σταθερά βήματα, αφού γνωρίζουν καλά ότι έχουν με το μέρος τους τη συντριπτική πλειοψηφία των γνωμοδοτήσεων που έχουν κάνει οι αρμόδιες υπηρεσίες. 

Σήμερα αναμένεται να γίνει ένα ακόμα βήμα, ενώ υπάχουν πληροφορίες που θέλουν τον αντιπρόεδρο της «Δικέφαλος 1924», Δημήτρη Μελισσανίδη, να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για να ενημερώσει τους φίλους της ΑΕΚ σχετικά με τις κινήσεις που έχουν γίνει και θα συνεχιστούν.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου