Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Με την «αυλαία» της διαβούλευσης, η ΑΕΚ στο ΥΠΑΠΕΝ

Η δημόσια διαβούλευση για την «Αγιά Σοφιά» ολοκληρώνεται και τυπικά αύριο, με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το ΥΠΑΠΕΝ για να... τρέξει τις εξελίξεις.


Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας κατάφερε να βάλει ακόμη ένα -προσωρινό- εμπόδιο στην προσπάθεια της ΑΕΚ να φτιάξει το νέο της σπίτι, παίρνοντας παράταση 45 -εργάσιμων- ημερών στη δημόσια διαβούλευση για τη ΜΠΕ της «Αγιά Σοφιάς». 

Ωστόσο, ο χρόνος κύλισε. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα της προθεσμίας για την κατάθεση γνωμοδοτήσεων και αύριο πέφτει και τυπικά η αυλαία, με την Ένωση να είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να «ξοδευτεί» άλλος χρόνος. 

Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι την ημέρα που ολοκληρώνεται η διαβούλευση, άνθρωποι της ομάδας θα βρεθούν στο ΥΠΑΠΕΝ προκειμένου να συναντηθούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του και να συζητήσουν για λεπτομέρειες που αφορούν τη διαδικασία της έγκρισης της Μελέτης.

Όπως προβλέπεται, το επόμενο βήμα είναι να αξιολογηθούν από το Υπουργείο οι γνωμοδοτήσεις που έγιναν και στην συνέχεια να ακολουθήσει η έγκριση της ΜΠΕ. Το πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες εισηγήθηκαν θετικά, πλην του Δήμου που επανέλαβε τις... γνωστές του ενστάσεις.

 Και τώρα η διαδικασία μπαίνει στην τελική της ευθεία, με την Ένωση να σκοπεύει να κυνηγήσει την έκδοση της άδειας για την κατασκευή του γηπέδου, η οποία εκτιμάται ότι βάσει λογικής θα πρέπει να έχει εκδοθεί το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου