Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Το γήπεδο στο προσκήνιο

Σε θέση ετοιμότητας βρίσκονται στην ΑΕΚ ενόψει της ολοκλήρωσης της δημόσιας διαβούλευσης για την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για την «Αγιά Σοφιά», που θα συμβεί τη Δευτέρα.


Στην Ένωση ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τη σκανδαλώδη απόφαση του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν λίγο πριν τις εκλογές και υπό αδιαφανείς διαδικασίες, έγινε δεκτό το αίτημα του δήμου για παράταση επειδή το καλοκαίρι δεν μπορούσε να ασχοληθεί!

Τα έγγραφα που λαμβάνουν από διάφορες υπηρεσίες στην ΑΕΚ, τα μηνύματα που έρχονται σε υψηλά κλιμάκια της Ενωσης, δείχνουν πως ουσιαστικό πρόβλημα δεν υφίσταται. Ωστόσο, με δεδομένη την παρέμβαση δέκα σημείων που κατέθεσε ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, φαίνεται πως θα μπουν κάποιοι αστερίσκοι που θα πρέπει να δουλευτούν και να οδηγηθούν σε συμβιβασμό.

Γι’ αυτόν τον λόγο στην ΑΕΚ θέλουν άμεσα – ακόμα και την Τρίτη – να επισκεφτούν τη σχετική υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ και να έχουν πλήρη γνώση των δεδομένων. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων είναι να ψάξουν για άμεσες λύσεις σε όποιο θέμα τεθεί, έτσι ούτως ώστε ο χρόνος από εδώ και πέρα να μετρά αντίστροφα για την έγκριση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας.

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου