Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Ξανά στο ΥΠΕΚΑ η ΑΕΚ

Ακόμα μια συνάντηση με θέμα το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει προγραμματιστεί σήμερα το μεσημέρι, με τους Κιτρινόμαυρους να... τσεκάρουν τις προθέσεις του Πάνου Σκουρλέτη.


Βήμα βήμα προχωρούν οι εξελίξεις γύρω από την «Αγιά Σοφιά», με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μάλιστα χθες, να δηλώνει ότι οι διαδικασίες είναι σε καλό δρόμο αναπτερώνοντας το ηθικό του κόσμου.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένη ακόμα μια συνάντηση ανάμεσα στους αρμόδιους, στο ΥΠΕΚΑ και συγκεκριμένα ανάμεσα στις τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου, στην ΑΕΚ και στον Δήμο, για να συζητηθούν τεχνικές λεπτομέρειες για το έργο.

Η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί και από τον πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλο και θα περιμένει να δει τις προθέσεις του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια είναι η θέση του για την «Αγιά Σοφιά». 

Πάντως, το καλύτερο θα ήταν η συνάντηση να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στους τεχνικούς των υπηρεσιών και να μην ανακατευθούν άνθρωποι που δεν είναι αρμόδιο στο συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο η εξέλιξη της θα φανεί από το ποιοι θα δώσουν τελικά το παρών.

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου