Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση και τρέχει για την άδεια

Ένα από τα βασικά βήματα για να ξεκινήσει η ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς» φτάνει στο τέλος του και στην ΑΕΚ είναι έτοιμοι να τρέξουν για τις επόμενες διαδικασίες που θα τους δώσουν την οικοδομική άδεια και το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών.


Κοντά στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη η είδηση έσκασε σαν βόμβα και «τσίτωσε» τον κόσμο της ΑΕΚ αλλά και τους υπεύθυνους του συλλόγου, οι οποίοι κατάλαβαν πλέον ότι έχουν να κάνουν με τον μεγαλύτερο εχθρό του γηπέδου και ότι δύσκολα θα... ξεμπερδέψουν.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, κατέθεσε αίτημα παράτασης της δημόσιας διαβούλευσης, το οποίο εγκρίθηκε, με αποτέλεσμα οι διαδικασίες να καθυστερούν ακόμα 45 εργάσιμες ημέρες.

Αυτές οι μέρες όμως πέρασαν...Όπως θα περνούν πάντα, ό,τι κι αν προσπαθήσει να κάνει ο δήμαρχος και ο κάθε ένας που προσπαθεί να μπει εμπόδιο στο έργο της ΑΕΚ. 

Η δημόσια διαβούλευση ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (23/11) και οι Κιτρινόμαυροι την Τρίτη, αναμένεται να βρεθούν στο ΥΠΑΠΕΝ για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες έκδοσης της οικοδομικής άδειας, η οποία θα δώσει και το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών της «Αγιά Σοφιάς».

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου