Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Περιφερειακό Συμβούλιο για την «Αγιά Σοφιά» στις 10 Δεκεμβρίου

Η Περιφέρεια Αττικής θα συζητήσει για την ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να καταθέσει και την δική της θέση στο ΥΠΑΠΕΝ .
Κανονικά στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016 το έργο.


Την... τιμητική του είχε το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, καθώς τέθηκαν δύο σχετικά ζητήματα. Το πρώτο αφορά το γεγονός ότι η παράταξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιοι σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης, που έχουν ακολουθήσει όμως τον Παναγιώτη Λαφαζάνη (και το νέο του κόμμα, με το οποίο βρίσκεται... κοντά ο Άρης Βασιλόπουλος) κατέθεσαν αίτημα να προστεθεί στα θέματα της συνεδρίασης η «Αγιά Σοφιά».

Ο πρόεδρος του συμβουλίου κ. Σχινάς επεσήμανε ότι αυτό θα συμβεί στην συνεδρίαση που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου, καθώς η Περιφέρεια είχε ζητήσει κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις από την ΑΕΚ, τις πήρε και μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να συντάξει και να καταθέσει την πρόταση της, όσον αφορά την γνωμοδότηση της Περιφέρειας για την ΜΠΕ της «Αγιά Σοφιάς». 

Μπορεί η περίοδος της δημόσιας διαβούλευσης να έχει ολοκληρωθεί από χθες, όμως από τη στιγμή που η Περιφέρεια Αττικής είναι και συμμέτοχος στο έργο, θα έχει τη δυνατότητα να στείλει την εισήγησή της εκ των υστέρων (αμέσως μετά τη συνεδρίαση στις 10/12). Άλλωστε, η προθεσμία για την επεξεργασία των γνωμοδοτήσεων όλων των εμπλεκόμενων από το Υπουργείο είναι έως τις 22 Δεκεμβρίου.

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα «κιτρινόμαυρου» ενδιαφέροντος, είναι ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προέκυψε πως -όπως αναμενόταν- το κονδύλι που αφορά τη συμμετοχή της Περιφέρειας για την κατασκευή του γηπέδου, βρίσκεται κανονικά στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2016, που το προσεχές διάστημα θα κατατεθεί προς έγκριση.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου