Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Θέλει συνάντηση με την ΑΕΚ και το Υπουργείο ο Βασιλόπουλος

Επιστολή προς τον σύλλογο της Ένωσης αλλά και το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ απέστειλε ο Άρης Βασιλόπουλος ζητώντας συνάντηση με θέμα το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική, αλλά και τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη απέστειλε το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης Βασιλόπουλος, ζητώντας συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Υπουργείου, τους επίσημους εκπρόσωπους της ΑΕΚ και εκπροσώπους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με αντικείμενο το γήπεδο.

Ο Βασιλόπουλος βλέποντας την ΑΕΚ να κλιμακώνει τις εξελίξεις, έχοντας το νόμο με το μέρος της και τα εμπόδια που βάζει να καταρρίπτονται το ένα μετά το άλλο θυμήθηκε να ζητήσει συνάντηση για την «Αγιά Σοφιά».

Μάλιστα, η επιστολή ήταν γραμμένη σε φιλικό... στύλ και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα συζητηθούν «οι προτάσεις της δημοτικής αρχής προκειμένου να διασφαλιστεί η αρμονική συνύπαρξη του γηπέδου με την πόλη και τους κατοίκους της».

 Τώρα το κατά πόσο είναι τυχαίο το ότι αμέσως μετά την θετική απάντηση της κ. Δούρου εμφανίστηκε και ο Βασιλόπουλος με πρόταση για συνάντηση, είναι άλλο θέμα...

Πηγή : aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου