Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Ανδριόπουλος: «Κουρελόχαρτο το χαρτί του επιμελητηρίου»

Ως κουρελόχαρτο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος το χαρτί του επιμελητήριου που παρουσίασε ο δήμαρχος αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, ενώ στη συνάντηση που έλεβε χώρα στη Φιλαδέλφεια παρουσία φορέων της πόλης, τόνισε ότι ο δεν φταίει μόνο ο δήμος για την καθυστέρηση.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο διευθύνων της Dimand αλλά και υπεύθυνος για την υλοποίηση του γηπέδου της ΑΕΚ:

«Έχουμε κράτος με νόμους και θέλουμε να είμαστε νόμιμοι σε όλα. Χωρίς την άδεια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα», τόνισε αρχικά.

Ο Ανδριόπουλος μίλησε επίσης για συμφωνία με ΣΥΡΙΖΑ για τρία θέματα του νόμου πριν ψηφιστεί. Μετά για δεύτερη συμφωνία με 20 στελέχη ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή παρουσία Δημάρχου.

«Από Νοέμβριο 2014 ο φάκελος μας ήταν έτοιμος και έμενε μόνο η περιβαλλοντολογική μελέτη αλλά με τις εκλογές πάγωσε η διαδικασία. Δεν υπήρχε κανείς λόγος να μην αναρτηθεί η μελέτη από τον Ιανουάριο. Μέχρι τον Ιούλιο και την παραίτηση Λαφαζανη δεν έβγαινε, ενώ όταν παραιτήθηκε αναρτήθηκε η μελέτη στις 22 Ιουλίου.

Ο Δήμος από τον Απρίλιο μας ζήτησε τη μελέτη περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων και την έχει στα χέρια του από τις 27 Απριλίου. Έκτοτε δεν μας ενόχλησε ποτέ. Κάναμε δυο άτυπες συναντήσεις μέσα στο καλοκαίρι και καταλάβαμε ότι δεν έχουν ακουμπήσει ούτε το εξώφυλλο της μελέτης.

Εμένα μου είπαν τηλεφωνικά ότι ζήτησαν δέκα μέρες μόνο παράταση αλλά αυτό δεν ισχύει γιατί ο νόμος λέει ότι η παράταση μπορεί να είναι 45 μέρες οπότε μας κοροϊδεύουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος για την υλοποίηση του έργου της Αγιάς Σοφιάς.

Στη συνέχεια επίσης ο ίδιος χαρακτήρισε κουρελόχαρτο το χαρτί του επιμελητηρίου ενώ τόνισε ότι πρόκειται για παρέα ιδιωτών που βγάζει διαγγέλματα! «Ο Δήμος θα έπρεπε με δικές του υπηρεσίες να είχε κάνει τις παρατηρήσεις του με τους συμβούλους του. Δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά», είπε για να καταλήξει: Το υπουργείο έχει εγκρίνει τη μελέτη και είναι και θετική η εισήγηση της διεύθυνσης των Δασών. Αυτό που φοβόμασταν πιο πολύ δηλαδή είναι μαζί μας».

Πηγή : aek1924.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου