Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Αυτά συζητήθηκαν στην Περιφέρεια

Η χθεσινή συνάντηση των «κιτρινόμαυρων» εκπροσώπων με τη Ρένα Δούρου, έσπασε τον πάγο που είχε δημιουργηθεί από τον περασμένο χρόνο.


Ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο μερών από την 1η Σεπτέμβρη του ’14, όταν η νέα Περιφερειάρχης Αττικής ανέλαβε καθήκοντα. Και δεν είναι ψέμα, πως το βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν η ενημέρωση της Δούρου και των συνεργατών της για τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει στο πρότζεκτ του γηπέδου. Με αδιάσειστα στοιχεία και νόμους, όπως προχωρά η ΑΕΚ όλο αυτό το διάστημα.

Πολλοί είχαν την εκτίμηση πως η συζήτηση θα περιστρεφόταν γύρω από τη χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ που προβλέπει η Περιφέρεια για το νέο γήπεδο. Πληροφορίες του enwsi.gr ανέφεραν πως το θέμα δεν έπεσε στο τραπέζι.

Κυρίως, επειδή πρόκειται για μια εν ισχύ συμφωνία, την οποία συμπεριέλαβε η Δούρου και στον τελευταίο προϋπολογισμό. Από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποιο αρνητικό στοιχείο, δεν είναι καν της παρούσης να ανοίξει το θέμα (έτσι και αλλιώς η χρηματοδότηση αφορά το τελικό στάδιο).

Αντίθετα, στην ΑΕΚ έθεσαν προς ενημέρωση της Περιφέρειας τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που θα πρέπει να υπάρξουν. Στην Ενωση γνωρίζουν πως από την υπογειοποίηση όμορων προς το γήπεδο δρόμων θα υπάρξουν ζητήματα, τα οποία η Περιφέρεια μπορεί και πρέπει να τα λύσει, μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. 

Αυτός είναι ένας από τους λόγους της σύστασης κοινής ομάδας από την ΑΕΚ και την Περιφέρεια, που θα επεξεργάζεται από κοινού τέτοια θέματα και θα βρίσκει λύσεις.

Πηγή : enwsi.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου