Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

«Ο Δήμαρχος φαίνεται να τα έχει χαμένα»

Ο Άρης Βασιλόπουλος βλέπει συνεχώς ότι όσες προσπάθειες κι αν έχει κάνει με σκοπό να καθυστερήσει τις διαδικασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το μόνο που καταφέρνει είναι να συσπειρώνει όλο και περισσότερο την πλευρά της Ένωσης, η οποία έχει με το μέρος της τον νόμο και φυσικά την απόφαση του ΣτΕ.


Σήμερα, για πρώτη φορά, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει ότι προτίθεται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και με τον αρμόδιο υπουργό, με αντικείμενο συζήτησης την «Αγιά Σοφιά».

Ο Άρης Βασιλόπουλος έστειλε επιστολή προς την πλευρά της Ένωσης και προς τον υπουργό, Παναγιώτη Σκουρλέτη, ζητώντας συνάντηση με θέμα το νέο γήπεδο του Δικεφάλου. Στην επιστολή του μάλιστα κάνει λόγο για «συζήτηση των προτάσεων της δημοτικής αρχής, προκειμένου να διασφαλιστεί η αρμονική συνύπαρξη του γηπέδου με την πόλη και τους κατοίκους της».

Όπως είναι απολύτως λογικό, από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει πλέον έντονη καχυποψία και δυσπιστία για τη νέα κίνηση του Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος ως τώρα μόνο εμπόδια προσπαθεί να βάλει στις κινήσεις της ομάδας, γι” αυτό και δεν περιμένουν ουσιαστικές εξελίξεις απ” τη συγκεκριμένη συνάντηση. 

Επίσης αυτό που τονίζεται ανεπίσημα από την Ένωση είναι ότι δεν γνωρίζουν κατά πόσο μπορεί να συνδέεται αυτή η επιστολή του δημάρχου με την θετική ανταπόκριση της Ρένας Δούρου για άμεση συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΑΕΚ την Τρίτη 13/10. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ατάκα που είπε κορυφαίο στέλεχος της ΑΕΚ που ασχολείται με το γήπεδο: «Ο Δήμαρχος φαίνεται να τα έχει χαμένα».

Από την πλευρά της Ένωσης θα περιμένουν πρώτα την αντίδραση του κ. Σκουρλέτη και στη συνέχεια θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν σε ότι αφορά στο αίτημα του Βασιλόπουλου. Το γεγονός πάντως ότι συνεχώς γίνονται κινήσεις για το θέμα του γηπέδου, αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι δεν κρύβουν ότι: «Το έργο αυτό δεν γίνεται να μην προχωρήσει».

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου