Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2015

Χάθηκαν έξι μήνες στο γήπεδο λόγω Λαφαζάνη!

Τι αποκάλυψε ο Ανδριόπουλος για την περιβαντολογική μελέτη.


Αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, τονίζοντας, στους αρμόδιους φορείς τι έχει συμβεί με την περιβαλογική μελέτη και την καθυστέρηση μηνών που υπάρχει. Ο project μάνατζερ του γηπέδου αναφέρθηκε στη στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος ως υπουργός ΠΑΠΕΝ έφτασε σε σημείο να καθυστερήσει τη διαδικασία έξι μήνες! 

«Απο Νοέμβριο 2014 ο φάκελος μας ηταν έτοιμος και έμενε μονο η περιβαντολογικη μελέτη. Μετά ήρθαν οι εκλογές και πάγωσε η διαδικασία και είπαμε στον τότε προϊσταμενο κ. Τολερη πως τον καταλαβαίνουμε και πως πρέπει να περιμένει τον επόμενο Υπουργό.

 Στην πορεία ο Λαφαζανης πήρε την αρμοδιότητα να υπογράφει εκείνος, ενώ μεχρι τότε τη διαδικασία αυτή κάλυπτε και υπέγραφε ο γγ Υπουργείου. Δεν υπήρχε κανεις λόγος να μην αναρτηθεί η μελέτη απο τον Ιανουάριο. Μεχρι τον Ιούλιο και την παραίτηση Λαφαζανη δεν έβγαινε. Όταν παραιτήθηκε αναρτήθηκε η μελέτη στις 22 Ιουλίου.

 Tο υπουργειο εχει εγκρινει τη μελετη και το πιο σημαντικό είναι θετική η εισήγηση και της διεύθυνσης Δασών! Αυτή φοβόμασταν, αλλά είναι θετική! Οι 14 μηνες καθυστέρησης απο τον Νοεμβριο του 2014 δεν ειναι ευθυνη Δημου. Θελω να ειμαι σωστος. Σας ειπα τι έφταιξε: Ο Δήμος φταιει για τισ 45 τελευταίες μερες που δόθηκε η παράταση.  

Η σωστή... χρέωση της καθυστέρησης είναι 12 μήνες υπουργείο, 2 μήνες Δήμος», είπε για το συγκεκριμένο θέμα και την καθυστέρηση που υπάρχει ακόμη και σήμερα ο Ανδριόπουλος.

Πηγή : aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου