Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκρίθηκε το τελευταίο... τσαλίμι του Βασιλόπουλου

Το δημοτικό συμβούλιο της Ν. Φιλαδέλφειας ενέκρινε κατά πλειοψηφία να κατατεθεί αίτημα για την παράταση της διαβούλευσης για τη ΜΠΕ της «Αγιά Σοφιάς», κάτι που δεν προβλέπεται από πουθενά.


Όπως έγινε γνωστό από την περασμένη Κυριακή, ο Άρης Βασιλόπουλος αποφάσισε να προσθέσει ακόμη ένα... τσαλίμι, στην προσπάθεια που κάνει από τη μέρα της εκλογής του να... κοντράρει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδότηση για να καταθέσει αίτημα παράτασης της δημόσιας διαβούλευσης, η οποία ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου.

Κι αυτό διότι οι υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν προλάβει να συντάξουν και να καταθέσουν φάκελο με τις θέσεις τους στο ΥΠΑΠΕΝ, λόγω των διακοπών του Αυγούστου.

Το Δ.Σ. της Νέας Φιλαδέλφειας ενέκρινε, όπως αναμενόταν, την πρόταση του Δημάρχου κατά πλειοψηφία. Συνεπώς, το αίτημα θα κατατεθεί στο ΥΠΑΠΕΝ. Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν προκαλεί προβληματισμό στην ΑΕΚ, καθώς στον νόμο δεν προβλέπεται από πουθενά ότι μπορεί να ζητηθεί παράταση της διαβούλευσης από τον Δήμο ή την Περιφέρεια.

Πηγή : aek365.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου