Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η επίσημη απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Χθες κατέθεσε το αίτημα παράτασης της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της «Αγιας Σοφιάς» και σήμερα η Γενικής Γραμματέας του ΥΠΑΠΕΝ Χριστίνα Μπαριτάκη υπέγραψε την απόφαση της, με την οποία απαντά θετικά στο αίτημα.


Και επίσημα το ΥΠΑΠΕΝ έδωσε 45 ημέρες παράταση από την 22η Σεπτεμβρίου κάτι που σημαίνει ότι θα λήξει η δημόσια διαβούλευση αρχές Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η απόφαση του ΥΠΑΠΕΝ:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΥΠΑΠΕΝ

ΘΕΜΑ:

Παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής»

Έχοντας υπόψη:

1. Το Νόμο …

9. Το υπ΄ αριθμ. 2287/14.9.15 του Γραφείου Γενικής Γραμματέως ΥΠΑΠΕΝ με το οποίο διαβιβάσθηκε στη ΔΙΠΑ/ΥΠΑΠΕΝ το υπ΄ αριθμ. 18218/10.09.15 έγγραφο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος …

Αποφασίζουμε την παράταση του χρονικού διαστήματος ισχύος της δημόσιας διαβούλευσης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής» για πρόσθετο χρονικό διάστημα σαράντα πέντε (45) εργασίμων ημερών από τις 22-9-2015 (λήξη χρόνου αρχικά προβλεπόμενης προθεσμίας διαβούλευσης), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 3 του Ν. 4014/2011.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ

Πηγή : enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου